MINIRENINGSVERK

Det finns bättre sätt att rena avloppsvatten på än traditionella och skrymmande markbäddar eller gamla illaluktande trekammarbrunnar som riskerar att läcka efter några år.


Välj istället ett modernt Biovac minireningsverk, ett av marknadens absolut mest populära minireningsverk sedan 1982. Våra produkter utvecklas och byggs i Norge för att tåla stora temperatur-växlingar och mycket nederbörd.

Biovacs höga kvalitet och de enkla och smarta lösningarna borgar för ett långsiktigt ägande utan bekymmer. Inga dyra filtersäcksbyten eller jobbiga silar som sätter igen. Våra kunder behöver bara tänka på att byta ut flockningsmedlet en till två gånger om året. Det går på en minut och kräver minimal insats och kunskap.

Med ca. 15 000 anläggningar i Sverige och Norge finns vi där du finns. Vi hjälper dig hela vägen. Från att skaffa tillstånd och planera entreprenaden till installationen. Och ännu längre. När allt är klart kan du luta dig tillbaka i favoritstolen på altanen och njuta av total trygghet. Biovac® serviceavtal innehåller bl.a. en unik garanti i hela femton år. Om du orsakar ett fel kommer servicetekniker inom 24 timmar och åtgärdar felet mot självkostnadsbelopp. Det ska vara lätt att göra ett bra miljöval när du väljer ditt nya avlopp. Varför inte investera innan kommunen knackar på dörren. Då slipper du dyra avgifter på upp till 4 000 kr och höjer värdet på din fastighet på samma gång. Inte så dumt!

Mer information på www.biovac.se →

Se filmer på Biovac's hemsida →

Kontakta oss för rådgivning och information →
Copyrights © 2020 All Rights Reserved by EMP Miljöteknik AB.