SERVICE AV VATTENFILTER

EMP Service tar hand om er vattenrening

Vi vill informera lite kort om att det är viktigt att fylla på de förbrukningsmaterial som ert vattenfilter behöver. Det är också viktigt att man utför service av sin utrustning regelbundet, vi rekommenderar 1 gång per år eller vart annat år beroende av filtermodell.

EMP utför service på de flesta modeller av vattenfilter. Oavsett om ni har köpt ert vattenfilter av oss eller en annan leverantör.

Förebyggande service

Funktionskontroll: Kontroll av samtliga funktioner samt att vattenreningen fungerar optimalt. Komponenter byts ut vid behov. Vi kan även upprätta serviceavtal vid förfrågan. Ett väl genomtänkt serviceprogram utarbetat i samråd med kund sänker kostnader genom att felen förebyggs.

Original service, filtermassor och reservdelar till äldre vattenrening

Med tillgång till original reservdelar erbjuder vi service utförd av erfaren personal. Vi har även filtermassor och reservdelar till äldre filter av bland annat följande fabrikat: Culligan, HOH, Svenska HOH, HOH Vattenteknik, Vattenteknik, Aquafine, Berson, Sterilight, Katadyn och Trojan.

Ert vattenfilter skall serva dig och din familj 24 timmar om dygnet, 365 dagar om året. Så ert vattenfilter behöver också service regelbundet.SAMARBETSPARTNER

SERVICEFORMULÄR

För att underlätta hela hanteringen kring service ber vi er fylla i nedanstående formulär.

Copyrights © 2020 All Rights Reserved by EMP Miljöteknik AB.