Om EMP Miljöteknik AB

EMP Miljöteknik AB är ett lokalt företag som bedriver verksamhet inom vatten- och avloppsrening. Verksamheten startades i Skövde 2007 och där ligger kontor och lager, men vårt arbetsområde sträcker sig över hela Skaraborg. Några av de viktigaste hörnstenarna i vår verksamhet är att ha en nära kundrelation och att finnas lokalt, det innebär att vi kan erbjuda effektiv och snabb service.

De produkter vi säljer innebär trygghet då vi samarbetar direkt med marknadsledande leverantörer.

Kvalité

God service och nöjda kunder är en självklarhet för oss och vi vill kunna möta våra kunder, även efter en avslutad affär. Genom att välja produkter från EMP så säkerställer du som fastighetsägare att du har investerat i produkter med hög kvalité och lång livslängd. Med vetskapen om kvalitén på våra produkter kan vi lämna fasta priser på service och underhåll på våra vattenfilter.

Minireningsverk/avlopp

Vi arbetade enbart med försäljning och service av vattenfilter fram till 2017. För drygt två år sedan inledde vi ett samarbete med Biovac.

Att komplettera vårt kunderbjudande med Biovacs marknadsledande produkter såg vi som ett naturligt utvecklingsled. Detta för att kunna erbjuda en helhetslösning med rent vatten både in- och ut. Biovacs minireningsverk är av mycket hög kvalitet, har modern teknik och är byggda för att fungera i nordiskt klimat. Att installera ett minireningsverk från Biovac ger dig som fastighetsägare en trygg avloppslösning för en lång tid framöver.

EMP är också auktoriserat att utföra service på Biovacs reningsverk, vilket innebär att vi utför service på samtliga Biovac minireningsverk i Skaraborg. Vi samarbetar även med lokala VVS-firmor när det gäller installation av vattenreningsutrustning och vi lämnar fasta priser på installationer om så önskas.

Vill du veta mer?
Ring 0500-41 16 50, eller kontakta oss.